Giv dine møbler nyt liv med en smule maling

Mine mange års erfaring har gjort, at jeg er i stand til at restaurere dit møbel til sin oprindelige stand, hvis du ønsker det originale udtryk. Her gælder det om at bevare møblets historie, originalitet og patina. Ønsker du i stedet at give dit møbel nyt liv, har jeg stor ekspertise i bemaling, der passer til møblets oprindelige udseende eller til et mere moderne udtryk. Jeg rådgiver gerne om forskellige muligheder, og sammen kan vi tage en snak om, hvilken løsning, der er den bedste for dig og dit møbel. Med hensyn til bemaling af møbler, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

 

Jeg tilbyder blandt andet:

  • Almuemaling
  • Strukturering
  • Imitation af træsorter

 

Et væld af muligheder

Har du et gammelt arvemøbel, som ikke passer ind i dit hjem, men som du heller ikke nænner at smide ud, kan maling af møblet meget muligt være den rette løsning for dig. Almuemaling af møbler er en løsning, som flere og flere vælger, da det er en maleform, som er blevet utrolig ’in’ de seneste år, i takt med at der er kommet større fokus på antikke og retro møbler. Almuemaling er ideelt til detaljemaling og mønstre, da malingen giver en mat og dækkende overflade. Igennem mange års erfaring med forskellige træsorter, har jeg desuden dygtiggjort mig i ådring metoden, der går ud på at imitere specifikke træsorter ved hjælp af maling. Har man fx et egetræsmøbel, men ønsker et møbel i mahognilook, er jeg i stand til at male egetræet i en passende farve og via lag-på-lag teknik imiterer mahognitræets karakteristiske åretegninger.

 

Find inspiration hos Møllebo Antik

I mine to butikker i Trustrup kan du lade dig inspirere af møbler, jeg gennem tiden har malet med forskellige teknikker. Her finder du både almuemaling af møbler, imitation af træsorter, strukturering og andre malerteknikker. Vil du vide mere om, hvad jeg kan tilbyde i forhold til maling af møbler eller mine andre ydelser, er du velkommen til at kontakte Møllebo Antik på telefon +45 86 55 00 06 eller mail moelleboantik@moelleboantik.dk.