Jeg har igennem et helt liv samlet en masse fantastiske ting op, som står rundt på mine lagre. Mange af tingene bruger jeg som reservedele til at tage udgangspunkt i, når kunder leder efter et bestemt møbel eller gerne vil have noget ombygget af mine eller deres egne møbler.

Butikkerne
Jeg har to butikker fyldt med perlerne i samlingen. De fleste møbler er lige til at tage med hjem. Det viser også mit håndværk samt hvad jeg kan og hvad I kan forvente af de møbler I får lavet hos mig.

Lagerene
Jeg har flere bygninger fyldt med urestaurerede møbler som alle mangler en kærlig hånd for at kunne tages brug. Hvad enten I leder efter et møbel til stuen eller til noget helt særligt, så har jeg ca. 2000 m2 at gå på opdagelse i. De kan købes som de står eller efter at de har været igennem mit værksted.

Køb af møbler og antikviteter
Tidligere lå meget af vores omsætning i køb og salg af møbler og antikviteter, men som mine børn og børnebørn siger, så har jeg allerede til 100 hjem. Jeg bliver desværre ikke yngre og
derfor opkøber jeg ikke længere møbler eller antikviteter. Venligst lad være med, at sende mig mail med andet end reparation af gamle møbler.

Se her for håndlavede møbler

Se mere om Møllebo Antik i videoen herunder.