Jeg har igennem et helt liv samlet en masse fantastiske ting op, som står rundt på mine lagere. Mange af tingene bruger jeg som reservedel til at tage udgangspunkt i når kunder leder efter et bestemt møbel eller gerne vil have noget speciallavet. Det er tid en fordel at gå ud fra noget bestående og tilpasse det til jeres behovet.

Butikkerne

Jeg har to butikker fyldt med perlerne i samlingen. De fleste møbler her er lige til at tage med hjem. De viser også mit håndværk, hvad jeg kan og hvad I kan forvente af de møbler I eventuelt får lavede hos mig.

Lagerne
Jeg har flere bygninger fyldt med urestaurerede møbler som alle mangler en kærlig hånd for at kunne tages brug. Hvad enten I leder efter et møbel til stuen eller til noget helt særligt, så har jeg ca. 2000 m2 at gå på opdagelse i. De kan købes som en står eller efter de har været igennem mit værksted.

Køb af møbler og antikviteter
Tidligere lå meget af vores omsætning i køb og salg af møbler og antikviteter, men som mine børn og børnebørnene siger, så har jeg allerede til 100 hjem. Jeg bliver desværre ikke yngre og derfor opkøber jeg som udgangspunkt ikke mere.