Håndlavede møbler og andre specialopgaver, der falder uden for kategori

Gennem de sidste 40 år har jeg fra tid til anden været med til at lave helt specielle opgaver, der falder helt uden for bare håndlavede møbler. Her er mit motto, at hvis idéen er god nok, så skal vi nok finde en god løsning til den. Blandt andet har jeg været med til at skabe remedier til bands, teaterkulisser og møbler efter århundrede gamle tegninger. Desuden har jeg bygget gammeldags ligkister til Den Gamle By i Århus og renoveret gammeldags geværer, hvor træet var blevet for slidt og dårligt. Jeg har sågar fået helt nye og moderne møbler til at fremstå som 100 år gamle ved at lave brugsmærker, brandmærker og lignende, så de fik samme udseende som et slidt møbel med et århundrede på bagen.

 

Vi skræddersyr en løsning for dig

Som du kan høre, benytter jeg mine mange års erfaring med forskellige træsorter og møbeltyper, når jeg skræddersyer løsninger for mine kunder. Hos Møllebo Antik kan vi lave alt fra håndlavede møbler, så du får et unikt møbel, som kun DU ejer til teaterkulisser og figurer. Jeg laver med glæde specialopgaver for både private, erhverv og restaurationer, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for mig, så længe du har en god idé, som kan gøres til virkelighed.

 

Dine ønsker i højsædet

Har du en helt speciel idé enten til dit private hjem, dit band, dit museum, din musicalgruppe, din butik eller andet, er du velkommen til at komme og fortælle mig om den, og så kan vi snakke om, hvordan den kan blive til virkelighed. Det er dine ønsker og behov, der er i højsædet, og med min faglige og mangeårige erfaring, vil jeg sætte mit professionelle præg på den. Du er velkommen til at kontakte mig via telefon +45 86 55 00 06 eller mail moelleboantik@moelleboantik.dk og fortælle mig om din idé, eller du kan svinge forbi mit værksted, hvor vi sammen kan visualisere idéen over en kop varm kaffe.

“Jeg har været med til at lave forskellige remedier til musikbands, teaterkulisser og museer fx. gammeldags ligkister til Den Gamle By i Århus.  Jeg har også genskabt møbler efter antikke tegninger og renoveret gamle geværer. Omvendt har jeg også fået nye møbler til at fremstå 100 år gamle ved at lave autentiske brugsmærker, brandmærker og andet.  Spændende opgaver, som kræver at man mestrer sit håndværk til fingerspidserne”