Restaurering af møbler i det rette værksted

Jeg råder over et stort snedkerværksted med alt hvad et gammelt, såvel som moderne, værksted skal indeholde. For det uerfarne øje kan det måske godt se en smule rodet og kaotisk ud, men jeg kan love dig, at alting er på sin rette plads. Når mine børn kommer på besøg, fortæller de ofte, at det er som et eventyr at gå på opdagelse i mit værksted, og at der altid er noget nyt at opdage i de fjerneste hjørner og kroge. Er du nysgerrig på restaurering af gamle møbler, eller vil du gerne snakke om en specifik opgave over en kop dampende værkstedskaffe, byder jeg dig med glæde ind i mit værksted.

Specialister i restaurering af møbler

Hos Møllebo Antik kan vi efterhånden kalde os selv specialister i restaurering af møbler. De sidste 40 år har jeg brugt på at mestre forskellige discipliner inden for snedkerfaget samt at reparere og restaurere møbler. Vi kan klare alt fra restaurering af gamle, nye og arkitekttegnede møbler. Trænger den gamle stol til en kærlig hånd, kan vi hos Møllebo Antik trylle den om til et møbel, der fremstår som nyt og kan holde i mange år fremover. Trænger arvestykket til nyt liv, så det passer bedre ind i dit hjem, kan vi også klare denne opgave. Alle møbler har en historie, og sammen tager vi en snak om, hvad du ønsker, før vi begynder restaureringen.

Jeg varetager blandt andet restaurering af møbler indenfor:

Du er meget velkommen til at give mig et kald på +45 86 55 00 06 eller sende mig en mail til moelleboantik@moelleboantik.dk, hvor jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Besøg vores FAQ side, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål.

Find inspiration i mit værksted

I mit 500 m2 store lager kan du finde inspiration til dit hjem ved at gå på opdagelse. Her har jeg et stort antal af urestaurerede møbler, der kan gives nyt liv. Gennem årene har jeg fundet og indsamlet mange perler i form af gamle møbler.

Hvert møbel har sin egen unikke sjæl og historie at fortælle og kan bidrage med noget smukt i dit hjem med blot et kreativt mind-set og et frisk pust. Vil du søge inspiration i allerede restaurerede eller nyfremstillede møbler, er du også velkommen til at tage et kig i mine to butikker.