Fyrretræ har igennem de sidste par årtier været meget populært og jeg har afsyret og udbedret mange møbler igennem de sidste år.

Udover reparation, har jeg fremstillet flere nye møbler i fyrretræ, da der er et godt forhold mellem prisen og hvordan det er at arbejde i.

Jeg har fremstillet alt fra lyse moderne langborde og hjørnesofaer til indbyggede skabe og reolsystemer i fyrretræ.

Historisk set blev mange fyrretræsmøbler fremstillet med det formål, at de skulle males.

Derfor vil du kunne opleve, hvis du vælger at fjerne malingen, at møblet ikke fremstår så smukt, som du havde forestillet dig. Alligevel har afsyrede fyrretræsmøbler igennem mange år været populære, ikke mindst på grund af den meget brugervenlige overflade møblet opnår, når det bliver behandlet med f.eks. sæbe, bivoks, linolie eller lak.

I dag vælger de fleste af mine kunder en særbehandling, så møblet kommer til at fremstå lyst og venligt. De øvrige overfladebehandlinger bliver dog også brugt på mit værksted. Hvis du væger en bivoks-behandling, skal du være opmærksom på, at det efterfølgende vil være uhyre vanskeligt at male møbler, hvis du skulle få lyst til det.

Jeg giver gerne et tilbud på afsyring, reparation og overfladebehandling, og tilbyder også at gennemgå låsen i skabet for fejl og defekter, samt påsætte beslag som passer i stilen til det ønskede.

Du er velkommen til at give mig et kald på +45 86 55 00 06 eller sende mig en mail til moelleboantik@moelleboantik.dk, hvor jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Besøg vores FAQ side, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål om fyrretræ.

Se mere om Møllebo Antik i videoen herunder.