Reparation af møbler - over et halvt århundrede i branchen

Mine forældre, to antikvitetshandlere, der levede af køb og salg, startede forretning tilbage i 1965 i Sondrup Gamle Skole, og sådan startede historien om Møllebo Antik. Senere overtog jeg, Erling Larsen, forretningen og har siden da arbejdet med restauration og reparation af møbler. Jeg er en møbelsnedker med passion for mit håndværk og en person, der går højt op i at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner, som er blevet brugt i århundreder. Efter overtagelsen flyttede jeg forretningen til Trustrup i en gammel møllegård, som netop lægger grund til navnet, Møllebo Antik. Navnet hylder både mine forældre, der danner grundlag til virksomheden samt historien om den gamle møllegård, der virkede som det ideelle sted at følge i deres fodspor. Da jeg overtog forretningen, blev der lagt mere vægt på det håndværksmæssige. I dag restaurerer, istandsætter og fremstiller jeg møbler for vores kunder.

 

Passion for håndværk og gamle traditioner

I Møllebo Antik har jeg en stor, naturlig passion for de gamle traditioner omkring det smukke håndværk. Jeg benytter mig af de gamle metoder, uanset om jeg har at gøre med reparation af gamle møbler eller skal skabe et helt nyt møbel fra bunden, ud fra en kundes ønske. Min vigtigste målsætning er at levere et stykke veludført og æstetisk smukt arbejde, der stemmer overens med kundens ønsker og forventninger. Mine kompetencer spænder bredt inden for møbelsnedkerfaget, og jeg mestrer mange forskellige discipliner, når det kommer til arbejde med træ.

Jeg varetager blandt andet:

 

 

Vil du vide mere om Møllebo Antik?

Møllebo Antik har base i en 500 m2 stor bygning fra 1989, og siden er der desuden kommet flere bygninger til. I alt råder vi i dag over ca. 2400 m2, der fungerer som en blanding af værksted, lager og antikviteter, hvorfra vi hver dag restaurerer gamle møbler, skaber nye og får besøg af vores kunder. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte Møllebo Antik på +45 86 55 00 06 eller sende en mail til moelleboantik@moelleboantik.dk.

Åbningstider

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi indenfor åbningstiden eller efter aftale.

 

Åbningstider
Tor-fred kl. 9:30-17:30
Lørdag kl.10-12

 

Se filmen om Møllebo Antik her