Nyfremstilling af sjove og unikke møbler

Jeg har være med til at lave flere sjove, unikke og enestående
håndlavede møbler og andre skøre ting gennem årende. Fra hjemmedesignede møbler, indbyggede skabe, landborde til drømmesenge med stjerner i loftet.

Jeg har også lavet flere inventarelementer til forretninger og butikker, hvor indehaveren ønskede noget specialhåndlavet til sin butik, restaurant eller frisørsalon.

Selv helt skøre opgaver i form af remedier til orkestre eller kanoner til at placere i haven.

Erhverv og butikker

Jeg har lavet flere inventarelementer til forretninger og butikker, hvor indehaveren ønskede noget specialhåndlavet til sin butik, restaurant eller frisørsalon.

Har du drømmen om at lave din helt egen forretning, restaurant eller butik og mangler en unik udstillingsmontre eller en iøjnefaldende receptionsdisk, kan jeg hjælpe dig. Flere gange har jeg lavet en blanding af at ombygge gamle møbler til specifikke formål og at fremstille ekstra håndlavede møbler til at supplere, der hvor ingen gamle møbler kan findes i gemmerne eller på mit lager. Jeg har været med til at lave topmoderne tøjforretninger i Bruuns Galleri i Århus, til Frisørsaloner i Horsens, til flere former for bagerforretninger, konditorier og restauranter som ønskede et særlig personligt udseende.