Restaurering af mahogni kræver omhu og tålmodighed

Behandling og restauration af Mahogni møbler er ikke lige til. Det kræver man arbejder med stor omhu, tålmodighed og med et stort kendskab til de gamle tekniker. Hos Møllebo Antik kan vi sætte et flueben ud for alle tre. Med over 40 års erfaring indenfor restaurering- og reparation af gamle møbler, er du garanteret et god resultat hver gang

 

Trænger dit mahogni møbel til en kærlig hånd?

Har tid og sol bleget overfladen på dit mahogniskab, mangler der et stykke finer hist og her på mahognikommoden eller er der kommet revner og forskydninger i mahognibordet? Uanset skadens omfang og type, kan jeg hjælpe dig med at genoprette den, så dit mahognimøbel igen får lange fremtidsudsigter. Mahogni er igen blevet en yderst populær træsort i de danske hjem, hvor selv helt unge mennesker finkæmmer diverse genbrugsbutikker og loppemarkeder for at få fingrene i det smukke rødbrune træ.

Restaurering af mahognimøbler

Hos Møllebo Antik kan vi efterhånden kalde os selv eksperter i restaurering af mahognimøbler. Jeg får generelt mange mahognimøbler ind til reparation på mit værksted, da de ofte kræver stor omhu, tålmodighed og ikke mindst kundskab og kendskab til de gamle teknikker. Kun på den måde kan man få et flot og vedvarende resultat ud af det. Mahognimøbler bliver i dag lavet på en hel anden måde end tidligere, og derfor er det kun de færreste yngre snedkere, der behersker de gamle metoder og teknikker til at udbedre diverse skader på ældre mahognimøbler. Så i denne sammenhæng er det godt at være en smule gråhåret, (Bevares jeg har da lidt hår på hoved endnu) da vi i min svendetid blev oplært efter den gamle metode med mahognimøbler.

 

Reparation af:

Revner og ridser
Bortfalden finer
Forskydninger
Solblegning

 

Skal jeg restaurere dit mahognimøbel?

Uanset omfanget og typen af skaden er du velkommen til at svinge forbi mit værksted med dit mahognimøbel. Her vil jeg vurdere skaden og fortælle dig, hvordan jeg har mulighed for at udbedre den.

Du er også velkommen til at give mig et kald på +45 86 55 00 06 eller sende mig en mail til moelleboantik@moelleboantik.dk, hvor jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Besøg vores FAQ side, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål om mahogni.

Se mere om Møllebo Antik i videoen herunder.