Af og til så kommer der opgaver ind af møbler, hvis håndværksniveau er lidt udover det sædvanlig.

Denne dragkiste var lavede af en solid ramme med en massiv marmor pladen på toppen, som var gået i flere stykker. Skuffe fronterne var double krum, hvilket i datiden var nået helt særligt, da de ikke havet 3D programmer til at kunne hjælpe sig med designet samt fremstillingen. Over alle flader, var træet belagt med finere af henholdsvis mahogni, birk og formentlig valnød, som var limet på med benlim. Dog kva dårligt opbevaring i mange år, havet fugten, fået meget af finere til at slippe og nogle af knasterne havet pressede andet løst. Flere af pynte beslagene var knækkede og gulvet på dem og håndtagene var meget medtaget.

Normalvis så vil sådan et møblet være dømt dødt, ikke så meget fordi det ikke kan fikset, men fordi det er en dyr omgang. Dog vejede prisen af dette møbel så længe op for, at det var en god investering.

Marmorpladen blev limet sammen igen, der blev fæst spor ind i bagsiden, hvor der blev støbt stål armering ind, samt toppen blev pudset og poleret op. Strukturen eller rammen blev reparerede, noget træ udskifte, andet limet sammen. Finere blev lagt på plads igen, med benlim, så det holdes autentisk. Den manglede finer blev fundet på mit lagere, og tonet, så det fladt naturlig ind med det originale. beslagene var håndtagene okay, mens flere af pynte beslagene blev repareret eller lavede nye beslag magen til de gamle. Alle beslagene blev kemisk strippet for det gamle gulv og der blev lagt nyt gulv på.

Til sidste kom der en blank lak på som blev højpoleret.
Møblet endte med at fremstå flot, funktionelt. Den ødelagte bordplade var reparere og med armeringen kunne du hoppe på den uden risiko for at den skulle brække igen.