Et par kom og ønskede sig en unik dobbeltseng til deres hjem

Parret kom og ønskede sig en unik double seng til deres hjem. De havet fundet diverse billede fra nette af modeller, hvor hver især havet feature de kunne li, men ingen der helt var perfekt.
Samme tegnede vi lidt frem og tilbage. Rammen fik 4 store udtræksskuffer, så der var masse af let tilgængelig depot plads samt en fin lille hylle i fronten perfekt som boghylde. Af hensyn til rengøring og slidmærker fra støvsugeren, blev skuffer hævet blot en andels fra gulvet.

Valg på træet skulle være noget med lidt, farve og historie i. Jeg havet noget vellageret egetræ som var perfekt til opgaven, og med en gang biovoksolie, som fik farverne til at træde lidt frem samtidige med at det er en let overflade at holde rent.

Som pynt til væggen, fandt vi to ekstra rustikke planker til at lave et sengegærde af. De skulle gerne fremstå lidt ekstra rustikt og råt, så derfor nøjes jeg med at tage den yderste porøse ydre-bark og kork af, og bevarede så meget som muligt, at inder-barken. Det hele blev pudset pænt, så det var dejligt glat at rører ved.